Úvod > Recepty > Hlavní jídla / Pokrmy s masem > Pangasius s cherry rajčátky, fazolkovými lusky a cibulkovými brambory

Recept Pangasius s cherry rajčátky, fazolkovými lusky a cibulkovými brambory

Ingredience

porce pangasia
cherry rajčátka
fazolkové lusky
citrónová šťáva
sůl
máslo
menší podlouhlé brambory
1 cibule
olej

Postup

Nejprve jsem si nachystala brambůrky: oloupala jsem je, umyla a nakrájela je na plátky a posolila. Cibuli jsem oloupala, překrojila na poloviny a poté nakrájela na tenké plátky-půlměsíčky. Předsmažila jsem si ji na oleji a pak spolu s olejem přidala a promíchala s brambory a dala péct asi na 45 minut.

Téměř na přírodno jsem orestovala porce pangase, jen jemně posolené a pokapané citrónkou. Poté jsem přidala rajčátka překrojená na půlečky a fazolkové lusky. Maso jsem pokladla plátky másla a pánev jsem přikryla pokličkou, dusila jsem asi 15 min.

Poznámka

Pochutnali jsme si celá rodinka, taťka k večeru na studeno.

© 2007-2025 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk