Úvod > Recepty > Hlavní jídla / Pokrmy s masem > Pangas se šťouchanými brambory a falozovými lusky

Recept Pangas se šťouchanými brambory a falozovými lusky

Ingredience

ryba pangas
koření na ryby
citron
brambory
cibule
zelená cibulka
fazolové lusky v sladkokyselém nálevu
šlehačka
cukr

Postup

Ryby dáme péct do trouby, ochutíme, pokapeme citronem.

Brambory uvaříme, zcedíme, přidáme osmahlou cibulku a zelenou cibulku a rozšťoucháme...

Fazolky z cedíme, dáme na osmahlou cibulku a krátce povaříme. Poté dochutíme, zalijeme šlehačkou a krátce ještě povaříme do zhoustnutí.

© 2007-2025 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk