Vepřové maso
Cibule
Sádlo
Pepř
Sůl
Tmavá jíška
Grilovací koření
Kmín
Majoránka
Maso si očistíme a umyjeme na bocích a uprostřed si maso trošku nakrojíme, necháme ho trošku okapat.Na sádle si zpěníme cibulku a přidáme maso. Z obou stran si ho zprudka osmahneme. Posypeme kořením dáme si záležet na grilovacím koření a majoránce, aby maso dostalo dobrou chuť a pustilo šťávičku. Podlijeme troškou vody a otáčíme maso. Necháme z něj vypustit šťávu. Když se nám zdá maso tak akorát podlijeme ho vodou a vaříme do změknutí. Když je maso hotové vyndáme ho a nakrájíme na plátky. Mezitím si zahustíme omáčku a vrátíme maso zpět do omáčky.
Podáváme z těstovinami.